Serveis de serralleria

Els nostres serveis de serralleria metàl·lica

Estructures, aïllaments, soldadures TIG, MIG i d’elèctrode sobre ferro, acer forjat, acer galvanitzat i acer inoxidable; escales, baranes, diferents acabats com polit, mat o setinat; tancaments, estris pesquers, mobiliari i tot el que puguis necessitar del sector metal·lúrgic.
Interior industria

Serveis industrials

Fabricació i manteniment de requeriments industrials. Disposem d’un equip de professionals, especialitzats en tot tipus de soldadures i tractaments de ferro i acer inoxidable entre altres.

Estructures

Ens dediquem a la fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques a mida i amb els materials idònis per a tot tipus de condicions tant interiors com exteriors.

Taulada metàl·lica

Aïllaments

Instal·lació d’aïllaments metàl·lics per a edificis i comunitats. Disposem de solucions efectives i amb múltiples beneficis més enllà de l’aïllament de l’aigua. Consúlta’ns.

Persiana metàl·lica

Portes i tancaments

Fabricació de portes i tancaments a mida per a tot tipus de necessitats: magatzems, naus industrials, edificis, pàrquings…

Escala metàl·lica

Escales

Elaborem escales per a professionals i particulars. Construccions sòlides i de disseny per a tallers, cases o necessitats especials.

Barana metàl·lica

Baranes

Fabriquem baranes metàl·liques a mida per a empreses i particulars tant de ferro com d’acer.

Vaixell de pesaca

Estris pesquers

Portes, finestres, braços metàl·lics, àncores i tots els estris necessaris per a la teva embarcació. Gaudeix de la pesca amb les millors eines fetes a mida.

Estructura de metall

Interiorisme

Disseny i construcció d’espais en metall per a interiors.
Muntem el teu establiment amb l’estil que busques.

Taula i cadires metàl·liques

Mobiliari

Fabricació de mobiliari de metall per a particulars i negocis fets a mida. Llueix un estil diferent i modern amb un mobiliari metàl·lic.

Casa amb xemeneia metàl·lica

Xemeneies

Fabriquem xemeneies de tot tipus per escalfar la teva llar. Rústiques, de disseny, amb graelles per cuinar… Tal com tu la vulguis

Contacta'ns

Explica’ns que necessites o sol·licita’ns pressupost sense compromís